Sevdik Sevdalandık MİMlerle Bağlandık :)

Bu günlerde blog dünyası olarak pek bir sevgi kelebeğiyiz, aman nazar değmesin, bu neşemiz, kaynaşıklığımız daim olsun diyerekten konuya girmek istiyorum hemen...Malumunuz mimlenmeler ve mimlemeler tüm hızıyla sürüyor. Ne mutlu ki bana ben de mimlendim hem de iki gün içerisinde tam üç kez :))

Yola Çıkanlar&Yoldan Çıkanlar



Bir rivayet vardır bilir misiniz?


Bu rivayete göre insanlar ikiye ayrılırmış;
Yola çıkanlar ve yoldan çıkanlar diye...
Kim demiş, neden demiş, ne zaman demiş, kimleri ölçüp biçmiş de demiş orasını bilemem, ama demiş neticede...

Belki de Mimlenmişsinizdir Kim Bilir :))


Dün başlayan mim çılgınlığı tüm hızıyla sürüyor, sevgili yumiyum da beni mimlemiş, buradan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum veee hemen sorularımı yanıtlamaya başlıyorum, biraz daha gecikirsem mimleyecek kimse kalmayacak yoksa :))

Bir Garip Akademisyen

Geçen yaz, çalıştığım firmada dahil olduğum projenin izlemesi için TUBİTAK tarafından görevlendirilen ODTÜ'lü bir profesörü ağırladık. Kendisi oldukça nazlı bir hocamızdı. Önce hava alanında karşılandı, çok vaktim yok şöyle kıyıda köşede oturup konuşalım dedi, iyi ama sen buraya proje izlemesi için gelmedin mi? Neymiş, Özbek'de kardeşinin yazlığına gidecekmiş...

Yoldan Geldim...Yorgunum...

Merhaba,
Sonunda kedilerimizle yaptığımız bir haftalık tatilimiz sona erdi.
7 mart cuma akşamı trenle ayrıldığımız İzmir'e 16 mart pazar günü yine trenle döndük.
Döndük ama nasıl döndük...Yolculuk hariç çok güzel bir hafta geçirdik ailelerimizle birlikte, ama yolculuk malesef hem kızlarıma hem de bize işkence oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Eve döndüğümde oturup hüngür hüngür ağladım, o derece sinirlerim bozuldu...Neyse, sonuç itibariyle hepimiz sağ salim evimize vardık, önemli olan bu. Ayrıca bir not: trenlerde evcil hayvan taşımak serbest, ama sadece pulmanda, yataklı kısımda yasakmış, neden mi? Bir milletvekili tüy yutmuşmuş da analiz ettirmişmiş de kedi tüyü çıkmışmış da...Eeee bu insanın da kılı tüyü olabilir, sonuçta her yolcudan sonra o örtülerin yıkanıp temizlenmesi gerekmiyor mu, anlamadım...

Burakcan Karamanoğlu

Abdulllah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan öldüğünde konuşmayan adam Burakcan Karamaoğlu öldü, anında mikrofonlara sarıldı. Neden?
Çünkü Burakcanın ölümünü kendi çıkarları için kullanmaya çalışıyor. Bizden biri öldürüldü bakın diyor. Daha önce hayatını kaybedenlerin failleri hala meçhulken Burakcanın ölümünün sorumluları anında bulunuyor ve dolaylı olarak CHP'nin üzerine yıkılıyor. Kim inanır buna?
Burakcan belki de bu ölümler arasında en kötüsü, çünkü Burakcanı sadece mağdur edebiyatı yapabilmek ve milleti birbirine düşürebilmek için bizzat kendisinin öldürttüğüne inanıyorum.
Yazık oldu sana Burakcan, keşke diğer kardeşlerimiz de sen de ölmeseydiniz. Onların ismi asla unutulmayacak, ama senin adın yalnızca bazılarının çıkarları için anılacak. Berkin için, Ali İsmail için üzülenler senin için de üzülecek ama o kadar. Sen amaçların en aşağılığı için öldürüldün. Umarım annen baban senin gerçek faillerinin kimler olduğunu en kısa zamanda anlar.

Kedilerle Yolculuk

Merhaba pek sevgili arkadaşlar...
Bu aralar nedense içimden pek yazmak gelmiyor, ama yazılarınızı okuyorum zevkle...
Sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak ve hatta fikirlerinizi almak istiyorum...
Bildiğiniz gibi bizim kasım ayından bu yana hayatımızda olan Duman ve Gümüş adında iki kızımız var, kendileri yaklaşık olarak 6-7 aylıklar...